Prijzen workshops

ws3d2-mrt5

Workshop hele dag 10:00 uur tot 16:30 uur - 70 euro
Thema lessen van 4 uur  - 45 euro
Beginners cursus 3 lessen van 3 uur - 100 euro

Alle prijzen zijn inclusief materiaal, wol en er staat de gehele dag koffie en thee en lekkers klaar waar je op je eigen momenten gebruik van kan maken.
Eventueel gebruik van zijdestoffen zoals chiffon of pongé of andere extra materiaal is exclusief, dat kun je zelf meenemen of is te koop.
Handig om mee te nemen is een plastic zak om na afloop je werk in te kunnen doen (meestal is dat nog vochtig), een handdoek en eventueel een schort en voor de dag workshops je eigen lunchpakket. Voor de rest is alles aanwezig.

Betaling

Van te voren het gehele cursusgeld of een aanbetaling van 50 procent overmaken op rekeningnr. NL23 RABO 03022.92.187  t.n.v J.G.A. Grevengoed o.v.v. de datum/naam van de cursus/workshop en je naam. Het restant van het cursusgeld voldoen in de laatste week of contant vooraf aan het begin van de workshop.

Als je na opgave en bevestiging voor het volgen van een workshop afzegt binnen 10 dagen voor de datum van de workshop ben je een bijdrage verschuldigd van 25% van de prijs. Bij afmelding 48 uur van te voren 50% van de prijs.

Voor opgave of informatie over een workshop stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.